Проек №1
ЛЮДИНА Є ТЕ, ЩО ВОНА СПОЖИВАЄ (4 тиждня)
Основна технологія: Технологія приготування страв
03.09.2020
Урок 1.
Тема :Раціональне харчування.Сервірування стола та культура приймання їжі.
Урок 1.
ЛЮДИНА Є ТЕ, ЩО ВОНА СПОЖИВАЄ (4 тиждня)
Основна технологія: Технологія приготування страв
03.09.2020
Урок 1.
Тема :Раціональне харчування.Сервірування стола та культура приймання їжі.
Урок 1.
Перевір свої знання карта №1
Урок 2.
Тема: Види бутербродів. Технологія приготування бутербродів.
ГОТУЄМОСЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ РОБОТИ
Працюємо командою (по чотири людини).
Кожен робить бутерброд для членів своєї команди (4 шт).
Використовуємо продукти які не псується - хліб, сир, овочі, фрукти, варене яйце ...
Приносимо 3 кухонних дощечки на команду, маленькі ножі в піхвах.
Придумуємо як прикрасимо і згрупуємо, як сервіруємо.
Определяють переможця представники команд (по одному від команди)