Проек №1

ЛЮДИНА Є ТЕ, ЩО ВОНА СПОЖИВАЄ (4 тиждня)
  Основна технологія: Технологія приготування страв
03.09.2020
Урок 1. 
Тема :Раціональне харчування.Сервірування стола та культура приймання їжі.
Урок 1. 


Перевір свої знання карта №1

Урок 2. 
Тема: Види бутербродів. Технологія приготування бутербродів. 


ГОТУЄМОСЯ ДО ПРАКТИЧНОЇ РОБОТИ
Працюємо командою (по чотири людини).
Кожен робить бутерброд для членів своєї команди (4 шт).
Використовуємо продукти які не псується - хліб, сир, овочі, фрукти, варене яйце ...
Приносимо 3 кухонних дощечки на команду, маленькі ножі в піхвах.
Придумуємо як прикрасимо і згрупуємо, як сервіруємо.
Определяють переможця представники команд (по одному від команди)